www.revellpartner.cz

Podmínky členství v síti OFFICIAL REVELL PARTNER

Staňte se členem sítě Official Revell Partner i Vy! Členství v síti OFFICIAL REVELL PARTNER je podmíněné podepsáním Asociační smlouvy se společností CORFIX DISTRIBUTIN a následným plněním a dodržováním stanovených podmínek:

Identifikace a spojení prodejny se značkou Revellorp_logo_web.jpg
Členové sítě Official Revell Partner se zavazují užívat obchodní označení „OFFICIAL REVELL PARTNER" při jakékoliv identifikaci své osoby nebo prodejny v obchodních kruzích a při jakékoliv propagaci produktů Revell. Členové sítě Official Revell Partner jsou povinni své prodejny viditelně označit poskytnutým logem sítě Official Revell Partner. Samolepky s oficiálním logem Official Revell Partner poskytuje členům sítě společnost Corfix Distribution.

Odběr novinek Revell
Člen sítě Official Revell Partner se zavazuje, že bude od společnosti Corfix Distribution pravidelně odebírat nové produkty Revell, a to vždy v počtu minimálně 1 kus od dané novinky. Člen sítě se dále zavazuje, že svoji objednávku zrealizuje nejpozději do sedmi dnů od dne oznámení dostupnosti novinky. Corfix Distribution informuje členy sítě Official Revell Partner o aktuálních novinkách a nabídce produktů Revell pravidelně, nejméně však jednou měsíčně, prostřednictvím e-mailové zprávy.

Účast na marketingových akcích
Člen sítě Official Revell Partner je povinen se na výzvu společnosti Corfix Distribution účastnit marketingových akcí pořádaných společností Corfix Distribution za účelem zvýšení prodeje vybraných produktů Revell. Členové sítě Official Revell Partner jsou o marketingových akcích informováni emailovou zprávou, popř. telefonicky, a to s dostatečným předstihem pro zajištění včasného zásobení prodejny akčními produkty Revell.

Vyhrazení přiměřené prodejní plochy
regal_revell_2.jpgČlen sítě Official Revell Partner se zavazuje vymezit v každé prodejně obchodní plochu pro umístění produktů Revell, a to na atraktivním, pro zákazníky dobře viditelném a dostupném místě. Člen sítě se také zavazuje, že tato obchodní plocha pro umístění produktů Revell bude odpovídat z hlediska velikosti nejméně jednomu regálu o šířce jednoho běžného metru nebo alespoň pěti policím o šířce jednoho metru.
Zástupce společnosti Corfix Distribution poskytne poradenství a doporučení, popř. osobně vypomůže při optimalizaci prodejní plochy, pro efektivní vystavení produktů Revell. Za tímto účelem jsou využívány POS materiály značky Revell, které členům sítě poskytuje Corfix Distribution.

Vymezení prodejních míst a prodejenrevell_rollup_nahled.jpg
Člen sítě Official Revell Partner se zavazuje označit logem Official Revell Partner a využívat benefity plynoucí z členství v síti pouze na prodejnách, které jsou uvedeny v Asociační smlouvě. Člen sítě může prodávat produkty kdekoliv dle svého uvážení, tato prodejní místa a prodejny však nesmí být označeny jako prodejny sítě Official Revell Partner a využívat benefity plynoucí z členství v síti. Novou prodejnu člena sítě lze do sítě Official Revell Partner zapojit pouze na základě zahrnutí do Asociační smlouvy. Společnost Corfix Distribution si vyhrazuje právo odepřít souhlas se zahrnutím nové prodejny do sítě v případě, že bude zasahovat do územní exkluzivity vůči jinému členovi sítě Official Revll Partner.

Navrácení POS materiálů
Člen sítě Official Revell Partner se zavazuje, že po zániku Asociační smlouvy odevzdá bezodkladně všechny POS materiály zpět společnosti Corfix Distribution nebo jejímu zástupci, a to nejpozději do 10 dnů ode dne zániku Asociační smlouvy.

 

Novinky v naší nabídce

Fix-kit UV lepidlo (4g) 39625
Fix-kit UV lepidlo (4g) 39625
329,00   (21 % DPH)
ModelSet auto 67712 - 69 Camaro SS (1:25)
ModelSet auto 67712 - 69 Camaro SS (1:25)
1309,00   (21 % DPH)
Hot Wheels Mini Maker Kitz - sáček
Hot Wheels Mini Maker Kitz - sáček
89,00   (21 % DPH)
REVELL katalog 2021
REVELL katalog 2021
199,00   (21 % DPH)
Pracovní stroj REVELL 24924 - Digger 2.0
Pracovní stroj REVELL 24924 - Digger 2.0
2939,00   (21 % DPH)
Autíčko REVELL 24462 - ROCK MONSTER
Autíčko REVELL 24462 - ROCK MONSTER
3199,00   (21 % DPH)
Autíčko REVELL 24447 - Aqua Crawler
Autíčko REVELL 24447 - Aqua Crawler
2519,00   (21 % DPH)